Grotere verkeersrisicos in de herfst

Binnenkort gaat de wintertijd weer in. Lekker een uurtje langer blijven liggen en bij daglicht naar uw werk rijden. Maar als u ’s avonds terugrijdt, kunt u verrast worden door een laagstaande zon. En dat is nog maar een van de verkeersrisico’s in het herfstseizoen. Wat zijn die verkeersrisico’s en hoe voorkomt u een ongeval?

Lees meer

Spaarrente komt in beweging

De hypotheekrente stijgt al sinds begin van dit jaar, de rente op consumptief krediet volgde niet veel later. Dan zou de rente op spaarproducten toch ook omhoog moeten gaan?
Dat gebeurde alsmaar niet. Komt daar nu verandering in?

Lees meer

On demand rechtsbijstand, is dat wat?

Steeds meer verzekeraars bieden rechtsbijstand on demand aan. Dat betekent dat u bij de verzekeraar kunt aankloppen als u juridische hulp nodig heeft terwijl u geen rechtsbijstandsverzekering heeft. Voor die hulp betaalt u dan apart. Maar is on demand rechtsbijstand daarmee een voordelige optie?

Lees meer

Hoe lang zet u de hypotheekrente vast?

Als u een woning koopt of als de rentevaste periode van uw hypotheek afloopt, moet u beslissen: voor hoe lang zet u de hypotheekrente vast die u nu krijgt aangeboden?
Bespreek de mogelijkheden met ons en laat u informeren over de gevolgen.

Lees meer

Premie zorgverzekering gaat omhoog

In de twee laatste maanden van het jaar kunt u weer overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Veel mensen vergelijken het aanbod en kijken dan vooral naar de premie.
Dat zelfs zal dit jaar waarschijnlijk nog sterker zijn. Want hogere zorgpremies en een hoge inflatie maken prijsbewust.

Lees meer