Steeds meer enthousiasme voor de motor

Nederland telt zo’n anderhalf miljoen motorrijders. En de interesse voor dit voertuig is sinds de coronapandemie verder toegenomen. 
Vorig jaar werd het hoogste aantal motoren verkocht sinds 2008. Gaat u weer of misschien wel voor het eerst de weg op met de motor? Wees dan extra alert en voorkom ongevallen.

Lees meer

Wat heeft u aan een aankoopmakelaar?

Als u een huis wilt kopen, kunt u een aankoopmakelaar inschakelen. Dit is niet verplicht. Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis.
Maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Wat heeft een aankoopmakelaar te bieden?

Lees meer

Een jaar zonder stormen

Op 13 maart jongstleden werd er op enkele plaatsen in Nederland korte tijd windkracht 9 gemeten. Het was de eerste storm in een jaar.
De kans is groot dat u er niets van heeft gemerkt. Maar een jaar zonder storm betekent niet dat het gevaar geweken is. Want in elke seizoen kan het flink tekeer gaan.

Lees meer

Verzekeringen worden duurder

Voor uw verzekeringen krijgt u af en toe een melding dat de premie omhoog is gegaan. Vaak komt u dan niet in actie. Maar de verwachting is dat de komende tijd een flink aantal verzekeringen duurder worden. Dan is het misschien toch tijd om ons te vragen waar u voordeliger uit kunt zijn.

Lees meer

Levensloopbestendige woning dankzij overwaarde

Oudere huizenbezitters zitten met met een dilemma. Bijna allemaal willen ze in hun huis blijven wonen. Tegelijk twijfelen ze of ze de woning moeten moderniseren en/of verduurzamen. Want dat is een flinke investering. En waar haal je zo gauw dat geld vandaan?

Lees meer